“Me zemër të copëtuar…”, Hajdari jep lajmin e dhímbshëm, Covíd i merr jetën vogëlushit shqiptar (FOTO)

COV.ID-19 ka shënuar vik.timën më të vogël në vendin tonë. Vogëlushi shqiptar, Alvin ka ndërruar jetë si p asojë e C0víd-19. Lajmi i tríshtë është bërë i ditur nga Arbër Hajdari nëpërmjet një postimi në Facebook.

Pasi u dërgua në Zvicër ku të voglit i dhanë veç një muaj jetë dhe pas një ndërhyrjeje në Stamboll ku u njoftua se doli me sukses, krejt paprítur, Alvini ka ndërruar j etë nga C0víd-19.

Ja postimi tij: