Meda do të dashurohet për së dyti herë kur ta sheh këtë foto të Lules (FOTO)


Lulja e Medës mbetët një femër e dalluar në shumë aspkete. Në të shumtën e rasteve me pozat që publikon ajo gjithonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”. Përveç që është një femër e njohur dhe e veçantë, ajo shpesh është pjesë e lajmeve rozë. Me një rregullim ek stra, Lulja duket nuse për mashallah mé póshté mund ta shíhní fótón e Lules.

Por, sot ajo duket më ndryshe e cila shihet në veshje të arit, konkretisht në dallam që e bën të duket madhështore njofton Star.al