Mediat serbe në festë: SuImuesit në Vjenë janë shqiptarë dhe çeçenë


Atë që gjithmonë e ka ëndërruar politika serbe që shqiptarët t’i prezantojë para bote si íslamík si duket po realizohet.Të gjitha mediat serbe po raporortojn se autorët e suImit në Vjenë, janë shqiptarë.
Të dysh uarit janë midis 16 dhe 25 vjeç dhe kanë lindur në Vjenë, Kosovë, Çeçeni, Bangladesh, Shën Petersburg. Ata u vendosën në Vjenë (10) dhe St. Polten (2), shkruan portali Heute.at, raportojn Novosti.