Memli Krasniqi: “Copa“ u bonën k’to të Vetëvendosjes e LDK-së, Ju paska ra dikush mësysh!


Në emër të grupit parlamentar të PDK-së në lidhje me projektlígjin për zgjedhjet e përgjithshme dhe qasjen e diasporës brenda këtij lígjí, ka folur deputeti Memli Krasniqi.

Mirëpo para këtij diskutimi, Krasniqi ka komentuar zhvíllímet e fundit brenda Kuvendit dhe fjal osjet e herpas hershme të partisë së Albin Kurtit e të Isa Mustafës.

Ai ka thënë se dikush duket se ju ka rënë mësysh këtyre dy partive që vetëm po grínden.

“Ju paska ra dikush mësysh Vetëvendosjes e LDK-së u my tën tu u pë rla”, tha Krasniqi.