Mensuri Stupcave prezanton gruan e tij, Nuk do ta besoni se kush është, E njihni të gjithë! (FOTO)


Mensur Safqiu, i njohur më mirë me rolet e bashkëpunimet të ‘Stupcave’, është një ndër aktorët më të pëlqyer në trojet shqiptare. Në fakt, aktori i është bashkuar para disa viteve grupit humoristik ‘Stupcave’, i cili atëbotë përbëhej nga Vedat Bajrami, Osman Azemi si dhe disa aktor të përkohshëm. Por, përveç jetës prej aktorit, ‘axha Shneq’ është edhe i martuar Mé póshté ndíqní fótót nga gruaja e tij.

Mensuri ka kohë që romancën me prezantuesen e lajmeve në Klan Kosova, Mjellma Pallaska, e ka kurorëzuar me martesë. Madje, çifti janë edhe prindër të një fëmije dhe gëzojnë një jetë të lumtur.