Mërgimtarët ndalen në Komoran për t’u rrahur, Bahen “llom“ mes vete burra e gra!


Një rra hje e pazakontë ka ndodhur në afërsi të Komoranit ndërmjet disa mërgimtarëve. Tri vetura me targa të huaja janë ndalur dhe janë përle shur në mes të rrugës. Në një video të siguruar nga media shihen tre djem që rríhen dhe dy vajza të cilat tent ojnë ta ndalin rra hjen. Nuk dihen motivet që kanë çuar deri në këtë ngjarje të turpshme ja VIDJEO: