Mërgimtarët për atdhe/ Shqiptari në Gjermani i vë emrin djalit, Gjergj Kastrioti

Historia e heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriot -Skënderbeut gjithmonë ka frymëzuar dhe do vazhdojë të frymëzojë shqiptarët gjithandej ku gjinden në këtë botë.

Kështu një shqiptar me banim në Gjermani, në nder të heroit të kombit shqiptar, i ka vënë emrin djalit të tij, Gjergj Kastriot.

Foto është publikuar vetë nga babai i djalit.