Mërgimtari nga Zvicra: “S’kemi çka me votu na, jemi lodhë” (VIDEO)

Gjatë javës së fundit në pikën kufitare në Merdare është vërejtur një qarkullim më i madh i veturave që hyjnë në Kosovë, gjegjësisht mërgimtarë që kanë ardhur për të votuar në zgjedhjet e sotme.

Megjithatë, kjo nuk është arsyeja për mërgimtarin që erdhi nga Zvicra, Bekim Kastrati.

Ai për Klan Kosova tregoi se arsyeja e ardhjes së tij është për t’i vizituar prindërit dhe se nuk do të dalë për të votuar.

“Jo une s’du me votu. S’kemi çka me votu na, jemi lodhë. Secila parti që e merr pushtetin për neve është e njëjtë”, u shpreh ai.