Mërgimtari pranon se parkoi veturën keq: U kërkon falje qytetarëve

Në mëngjes në adresë të Jepi zë, një qytetar raportoi se një veturë kishte b llokuar rrugën për qarkullimin e këmbësorëve.

Ky rast kishte ndodhur në rrugën kryesore “Mbretresha Tetutë”, afër stacionit të autobusëve në Mitrovicë, më saktësisht pranë një lokali të ushqimit, vend ku shpesh b llokohet rruga nga mungesa e një parkingu.

Kjo veturë e parkuar, kishte rastsisur të ishte e një mërgimtari, i cili pas publikimit në Jepi zë, ka reguar duke komentuar.

Mërgimtari e ka pranuar se e ka parkuar gabimisht dhe ka kërkuar falje qytetarëve mitrovicas, por edhe e ka o fenduar Jepi zë, për publikimin e fotos.

“Une jom qaj qytetar qe kam parku Veteran para trepqes kam parku me ngut pak se kem pas nje rast v dekje e kam shku me ngut me ba porosin per ushqim po ky. Portkali… poe quaj keshtu qenka nje maskara i diot. Ju kerkoj ndjes te gjith mitrovces nese kam pengu trotuarin flm per mbeshtetjen te gjidhve Kurse keti portkali jep ze qen Kot o maskara”, ka komentuar ai.