Mërgimtari që jeton në Zvicër: VV më telefonoi, m’i ofroi 10 mijë euro dhe postin e ambasadorit nëse tërhiqem nga LDK-ja


Kosovari që jeton në Zvicër, Qefser Hoxha, thotë se ka pranuar një telefonatë a nonime përmes së cilës i janë ofruar 10 mijë euro dhe posti i ambasadorit në Bern, në këmbim të largimit të tij nga LDK-ja dhe sjellja e votave në LVV.
Telefonatën që ka pranuar e ka r aportuar në p olici /Pamje mePosht.

Sipas tij, telefonata vjen nga Zyra e Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë. “Unë i kam tregu që nuk largohem nga LDK-ja e nuk z mbrapsem shtoi Hoxha.