Mërgimtarja nga Zvicra: Leni studiot televizive,kapni vlla kaciat e shatin…


Në emisionin N’Frekuencë me Robin, ka pasur një lutje të pazakontë nga një dëgjuese. Ajo ka thënë se është e lodhur nga kaq shumë media e programacion, andaj ka sugjeruar që qytetarët të kapin shatin dhe lopatat e të dalin të punojnë. Mërgimtarja nga Zvicra ka thënë se është e zhgënjyer pasi që në Kosovë ka shumë pak gjelbërim /Pamje mePosht

“Ju që po punoni kaq shumë në media kapni vlla kaciat e shatin e theni ato pllakat e betonit që ju kanë shkru e leni vlla televizionin e radiot” shkruan Reporteri.net.

VIDEO