Merita e Nysreti si dy pëllumba pranë njëri tjetrit, Si dukeshin dikur edhe sot ! (FOTO)


Gjithmonë kanë qenë të njohur e të dashur nga publiku, kjo për shkak të talentit, por edhe pamjes së jashtme.Çifti i mirënjojur i muzikës popullore, Merita Spahiu e Nysret Muçiqi, nuk kanë munguar asnjëherë me këngë e paraqitje.

Tani nuk janë aq aktiv sa dikur, ama sërish shumë të dashur për publikun e gjërë, që i ndjek prej 30 vitesh, shkruan “Kosovarjal”.Merita e Nysreti, dikur ishin një nga çiftet më të bukura të estrades dhe jo vetëm. Si të rinjë ata binin shumë në sy për paraqitjen e jashtme.