Mes ankthit dhe bërtimave, policia austriake i ndjekë me skuterë autorët e su lmit ter rorist


Një su lm ter rorist ka tron ditur këtë mbrëmje Austrinë, saktësisht kryeqytetin e këtij shteti, Vjenën.
Momente të shumta nga su lmi dhe zhvillimet që po vazhdojnë të ndodhin janë bërë virale në rrjet, e një nga to është edhe një video, ku mes bri tmave të qytetarëve, policët ten tojnë që të kapin su lmuesit, shkruan Ballkani.info ja Vídeo.

Krejt ngjarja është kapur nga kamera e një qytetari të rëndom, ndërsa Ballkani.info ua sjellë më poshtë:

Momente të shumta nga su lmi dhe zhvillimet që po vazhdojnë të ndodhin janë bërë virale në rrjet, e një nga to është edhe një video, ku mes bri tmave të qytetarëve, policët ten tojnë që të kapin su lmuesit, shkruan Ballkani.info.