Mes lotësh e dhimbjes, falet gj aku i Liridonit 8 vjeçar nga Drenica (Video)


Disa ditë pasi iu vdíq djali 8-vjeç në aksident trafíku, familja Maloku nga Polluzha e Drenasit, ka vendosur të falë gja kun. Gjyshi Ismeti dhe babai Faruku ia zgjatën dorën e pajtimit, familjes së djalit që aksídentoi për vde kje Liridonin e vogël.

I pranishëm në këtë vepër fisnike, ishte edhe hoxha Osman Musliu. Është vet imami i xhamisë së Drenasit që ka njoftuar për këtë falje gjaku duke postuar edhe një video.

“Familja Maloku, përkatësishtë gjyshi Ismeti dhe babai Faruku falin gja kun e djalit të tyre 8 vjeçarë i cili vdíç disa ditë para ditëlindjës së tij. I falendëroj përzemërsishtë për këtë vepër fisnike. Zoti i nderoftë e i for coftë…”, ka shkruar imami në faqen e tij në Facebook.