Mesazhi i ushtarit të ri të UÇK: Pjesa më krenare e jetës time, janë ditët sa isha ushtar i UÇK-së


Shkruan: Tahir Tahiri, ish ushtar i UÇK-se në Brigaden 113 “Mujë Krasniqi”

Pjesa më krenare e jetës time, janë ditët sa isha ushtar i UÇK-së, andaj ato janë edhe kapitulli më i ndritur i jetës time dhe çdo atdhetari kur rreshtohet krah bijve e bijave më të çmuara për ta mbrojtur atdheun.

Ato ditë, janë të pashlyeshme, plotë krenari, sepse e jetoja jetën me her onjtë dhe dësh morët tanë të gj allë, ku askush nuk e dinte cili do ta pres lirinë e cili jo.

Ato ditë, janë dhimbja jonë njëherësh, sepse më të mirët ranë në altarin e lirisë, ndërsa neve na mbetet tërë jetën të flasim për ta, për të pavd ekshmit tanë. Isha 18 vjeç ato ditë kur mora ar mën në dorë, por zemra ime ishte e for të dhe më rrahte vetëm për liri.

Kështu ishin të gjithë ata që i njoha në llogore të Iuftës. I rritur me frymën e dajës së tij, Her oit Fazli Greiqevci, Tahiri si i ri në moshë ishte fry mëzuar me ndjenjën e atdhedashurisë! Her oit si Bekim Hysenaj,Rrahim Bajraktari,Bejte Rexhepi,Pal Paluca, janë model për gjenerata, si duhet e si vdíset për atdhe.

Pa iu trembur syri, na dëshmoi se një herë jetohet dhe vdíset për atdhe. Këtë duhet ta dinë të gjithë, se liria ka emër.

#LiriaKaEmër

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…