Mësimdhënësi nga Skenderaj humbë j etën (FOTO)

Gjatë ditës së sotme ka n dërruar j etë, Xhemajl Gashi profesori i Shmlp Anton Çetta Skenderaj, pasi ai ishte i ínfektuar me c0víd.

E këtë e kanë bërë të ditur drejtues të shkollës përmes një postimi në llogarinë e tyre në “Facebook”.

“Me píkëllím të th ellë i njoftojmë të gjithë mësimëdhënësit, nxënësit dhe punëtoret tjerë të kësaj shkolle se sot ka n dërruar j etë puntori më i mirë i kësaj shkolle Profesor Xhemajl Gashi.
I n djeri tash e dy muaj ishte i shtrírë në spítal pasi ishte i p rekur me C0VíD“ shkruhet në njoftim.