Mihrija “befason“ me deklaratë, Ja çka më bën serbët në mes të natës!

Mihrije Braha ka zbuluar momentin më të tme.rrshëm të jetës së saj në emisionin ‘Glamour Zone’, ku ishte e ftuar bashkë me Naim Abazin.

Ajo ka treguar tme.rrin që përjetoi një natë që u te.rro.rizua me ar.më nga serbët.

“Kemi qenë me makinë, natën, na ndalon po.licia. Na thotë fikeni makinën, dhe mbaj mend që e kemi parë veten në ferra, ishim vetëm ne të dy në makinë, po.licia dhe asnjë tjetër. Ishim me automatik te koka me Naimin, dhe mbaj mend që mbylla sytë, edhe prita kur do më kapte pl.umbi. Ata na shanë dhe fyen serbisht, mëpas njëri nga po.licët na tha të iknim. Aq e tme.rruar sa isha, të isha në timon, unë nuk do kisha ndezur dot as makinën. Në ate situate njeriu përjeton traumë.”