Mihrija “befason“ me deklaratë, Jam më e bukura e Kosovës


Mihrije Braha: Jam femra më e bukur, më e kompletuar dhe më. inteligjente në Kosovë.
Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, nuk është treguar fare modeste së fundmi. Në paraqitjen e .saj më të fundit televizive, këngëtarja ka deklaruar se ajo ka pasur në plan të bëhet m jeke ose pedagoge nëse nuk do të ishte .këngëtarja /Pamjet mePosht

Mihrije Braha prej kohësh është e përfshirë jo vetëm në muzikë, por edhe .në bi znes. Në Instagram ajo vazhdimisht vazhdon të postojë. foto ku duket bukur. Ndërkaq, së shpejti priten edhe projekte të reja muzikore. prej saj.