Mihrija rrëfen e përlotur: Kam v dekur disa herë dhe jam ngjallur brenda sekondave kur Naimi.. (Video)


“Në vitin 1996 diku nga fundi i shtatorit pikërisht kur ne mendonim se gjithçka ishte në rregull, Naimi më tha se duhet të shkonte në spítal. Nuk e mendova se mund të ishte diçka serioze. Kur ai shkoi tek doktori i thanë se duhet të bënte një ndërhyrje. Kur Naimi filloi me anest ezinë, i mbeti loti ndër sy dhe nuk mundi të më jepte një porosi të fundit mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Mihrija.

Kam vde kur disa herë dhe jam ngja llur brenda sekondave. Afër kisha nënën e Naimit dhe po mbështesnim njëra-tjetrën, për të mirë na njoftuan se ai ia doli dhe ishte mirë nga gjendja shëndetësore.