Mihrije Braha befasohet nga nusja e djalit të saj, ajo hyn në emision Live, ja reagimi i Mihrijes (Video)


Të ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë janë të ftuar Mihrije Braha dhë motra e sajë Lora Braha. Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur sh ow interesant dhe momente interesante, shkruan Prishtina.news
Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk e ka kursyer të ftuarat më pyetje, gjithaashtu nuk munguan edhe be fasit në emision mé póshté ndíqní vídeón nga Mihrija.

Në emision ishte një befasi për Mihrijen, kur në një moment shf aqet djali i sajë Platori por jo i vetem por më “nusen” e ti.