Mihrije Braha “befason“ në emision live, Ja pse më dënuan me një vit b urgim (Video)


Tashmë që koncertet muzikore nuk janë problem për artistët, dikur nuk ka qenë kështu.

Për shumë këngëtarë të estradës shqiptare, tre dekada më parë ka qenë e vështírë të udhëtonin në vendet fqinj për koncertet e tyre.

Kështu, Mihrije Braha e ftuar në emisionin Prive, ka rrë fyer se si në vitin 1995 ishte dë nuar me një vit bu rg në Maqedoni.

“Nisemi me Naimin të shkojmë në Maqedoni dhe na ndalin polícia, thonë pse keni qenë në Shqipëri”, u shpreh ajo.

Tutje Braha shtoi: “Na i morën pasaportat, na kthejnë, na dën ojnë një vit b urg, ndërsa me kusht dy vite dhe me dinarë”.

Por, ajo së bashku me bashkëshortin nuk zgjodhën të ngujohen, por që paguan dënímin me para. /Telegrafi