Mihrije moj Mihrije, sa shumë kjo foto të paska hije!

Mihrije Braha në shumë raste kalon në lajm.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet me poza të ndryshme, duke goditur gjithmonë me imazhet që publikon, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë fotografi të fundit, me duart lartë ajo pozon më ndryshe se të tjerët.

Këto veprime Mihrija i realizon vetëm që të duket më interesant.

Si gjithmonë, grimi nuk i mungon asnjhërë dhe shkëlqen në çdo kohë.