Milaim Zeka “dridhë“ gjithë Kosovën me deklaratë për Hashim Thaçin !

Analisti politik Milaim Zeka, ka komentuar zhvillimet e fundit rreth non-paperit, duke thene se tani edhe krye ministri Kurti do ta kerkoje Hashim Thaçin.

Milaim Zeka shkroi se ne keto doku.mente jane secila me te keqija se tjetra, e te kobshme per ardhmerine e Kosoves.

Milaim Zeka ne postimin e tij tha se pavaresisht gabimeve qe ka bere Thaçi, ai nuk ka gabuar kurre me Serbine.

Edhe Kurti ka me kerku Hashim Thacin. Po çar kullojne llojlloj propozimesh e doku.menta konfidencial rreth nje marre veshje perfundimtare me Serbine. Seicili ma i keq se tje.tri per Kosoven. Seicili me i kob.shem se tjetri, per ardhme.rine e shtetit te Kosoves.
Dje, In fokusi publikoi nje doku.ment gjermanofrancez, ku perpos Asociacionit te Komunave Serbe, po na del nje autonomi per Veri.un e Kosoves, ku perfshine 17 perqind te teri.torit te Kosoves. Vde kje per ne. Vde kje per se gjalli, ka shkruar Milaim Zeka.

Hashim Thaçi, jo qe kishte nego.ciuar te gjitha kobet e munde shme per Kosoven, po i kishte refuzuar ato, dhe ne fund kishte arritur me marre garanci nder kombetare, dhe mbeshtetje ameri.kane qe Leshaku, Lepo saviqi, dhe Zubin Potoku te shkonin andej kah kane qene gjith mone, pra me Serbi, ndersa te bashkohej Mitrovica, te merreshin fshatrat shqipetare, dhe te merrnin po aqe teritor nga Presheva, Medvegja, dhe Buja novci, tha Milaim Zeka

Mba ne mend mire: Ka me ardhe nje dite qe te gjithe kemi me lyp Hashim Thaçin per dialog. Thaçi ka bere shume gabime ne poli.tiken e brendeshme, po kurr nuk ka ga.buar ne raport me Serbine dhe peren dimin, ka shkruar nder te tjera Zeka.