Milaim Zeka: Këta janë dy personat tjerë që do të a rrestohen nga Gjykata Speciale


Analisti dhe ish-deputeti Milaim Zeka, ka paralajmëruar se Gjykata Speciale i ka konfirmuar ak takuzat edhe ndaj dy anëtarëve të shtabit të Përgjithshëm të UÇK’së, shkruan Gazeta Metro.

Zeka në Kanal 10 ka thënë se Azem Sylës dhe Adem Grabovcit ju është konfirmuar nga Dhomat e Specializuar të Kosovës me seli në Hagë.Ai ka thënë se Specialja ju ka kërkuar atyre që mos ta lëshojnë Kosovën.

“Azem Sylës dhe Adem Grabovcit ju ka konfirmu sonte ak takuza. Proku roria i ka urdhëruar që mos ta lëshojnë Kosovën”, i ka shkruar Zeka mesazh gazetarit Rexha në emision në Prime Time.