Milaim Zeka: Nga dita e hënë, Do befasoheni se çka ka me bo Specialja

Milaim Zeka

Për dallim nga drejtues të OVL- UÇK-së, Milaim Zeka, ish- deputet i Kuvendit te Kosoves e gjykon ndryshe, aksíonin e Gjykates Speciale ne arre stimin e krereve te kesaj organizate te veteraneve te luf tes.

Sipas tij, aksíoni i Speciales ka qene një dë shmi se mandati nuk ju ka perfunduar dhe se do te bejnë edhe arre stime të tjera, të krerëve të UÇK-së.

“As nuk ka qenë ha kmarrje, as nuk ka qenë spektakel. Ka qenë një vërtetim, për klasen politike të Kosovës, duke filluar nga Presidenti Hashim Thaci, te Kryetari Veseli, te Haradianj, Limaj, Isa Mustafa, që te gjithë bashkë që ne kemi mandate, sa të ekzístojnë ushtarët e NATO-s kemi mandate dhe kjo ka qenë një përgjigje indirekte përmes organizatës së veteranëve të luf tës që ja kanë quar klasës politike, jo ka jo s’ka mandate.

Kështu që krejt ky spektal është për tiu treguar lidereve politik se ka me ju ardh radha edhe juve. Do të ketë arre stime edhe gjatë kësaj jave edhe gjatë javëve në vazhdim” tha Zeka për “Expose”.