Milaim Zeka: o Popull, Ky Tomë Gashi është rrugaç, d rogaxhi, psíkopat…


Milaim Zeka e ka sha rë sërish avokatin Tomë Gashin, pas zhvillimeve të mbrëmshme në debatin mes Gashit e Melihate Tërmkollit. Zeka e quan avokatin “të sëm urë mental, psíkopat, e përdorues dro ge”.

Ish-deputeti Milaim Zeka e ka lëvduar kreun e LDK’së, Isa Mustafën që i doli në mbrojtje anëtares së partisë, Melihate Tërmkollit, pasi atë e ofe ndoi avokati Tomë Gashi gjatë një debati.

Zeka thotë se ai i ka kërkuar kreut të PDK’së të dalë publikisht dhe ta demantojë avokatin Gashi në lidhje me disa deklarata që i ka bërë ndaj tij.

Shkrimi i plotë i Zekës: