Milaim Zeka: PDK mund t’i fitojë zgjedhjet vetëm në këtë mënyrë!


Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, ka analizuar arsyet përse partitë politike opozitare, sipas tij, për të shkuar në zgjedhje.

Zeka, i ftuar në emisionin ‘DPT te Fidani’, në mesin e arsyeve që subjektet politike të apostrofuara po kërkojnë zgjedhje është edhe, siç e quan ai, godítja që kanë marrë nga Gjykata Speciale.

“Arsyeja përse PDK dhe LDK po kërkojnë të shkojnë zgjedhje, pasi që janë të godítura nga Gjykata Speciale”, ka deklaruar ai.

Tutje, Zeka ia ka bërë një analizë edhe votuesit kosovar, duke thënë se qytetarët e Kosovës i duan të víktimízuarit.

Kësisoj, ai ka thënë se nëse PDK di ta përdorë kartën e víktimízimit të të ak uzuarit të ish-kryetarit të kësaj partie, Kadri Veselin, mund të fitojë zgjedhjet.