Milaim Zeka: Tomë Gashi e rr’ah gruan e tij

Këtë të diele në emisionin 8a8 me Adelina Ismailin, i ftuar është analisti, Milaim Zeka.

Ai në një rrëfim ekskluziv për jetën e tij private dhe eksperiencat e tij gjatë jetës, mes të tjerash flet edhe për avokatin, Tomë Gashi të cilin e ka a kuzuar se ka u shtruar dh unë f izike ndaj gruas së tij.

“Ani de Toma e rr eh gruan e vet, gruaja më rreh mu, e qetu është dallimi”, ka thënë Zeka në ATV.