Miliam Zeka vendos në “siklet“ Antonelën, Ja si reagon ajo…(Video)

Antonela Berisha pas daljes nga “Për’puthen” është bërë pjesë e Top Arena si prezantuese. Prej javësh ajo ka vënë në siklet të ftuarit me pyetjet pikante por njëri nga mysafirët e vuri atë në siklet më shumë se k urrë. Përballë Antonelës, Milaim Zeka me shakatë dhe deklaratat pa komplekse që e karakterizojnë skuqi Antonelën, të cilën e la pa fjalë /Pamje mePosht

sh-konkurrentja tregoi se ajo dhe Milaimi ishin takuar dhe më parë dhe njiheshin. Ajo u ndërpre nga gazetari, i cili i tha “Nuk po e tregojmë që kemi qenë da shnorë se jam i martuar dhe mund të bëhet ndonjë skan dal”.