Milot Rashica i bën dedkim të veçantë gruas për ditëlindje

Milot Rashiqa duket se është një bashkëshort mjaftë i përkushtuar për familjen e tij.

Meqense është ditëlindja e bashkëshortes së tij, Belkez Këra, ai është kujdesur që ta befasoi atë me dicka.

Ai ka ndarë një imazh në Instagram bashkë me Belkëzin dhe dy djemtë e tyre, fotogafinë e shoqëroi edhe me një mbishkrim.

“Urime ditëlindjen dashuria ime. Jemi shumë me fat që të kemi në jetë”, ka shkruar Miloti.