Ministria e Qeverisë së Hotit, kërkesë të veçantë për të blerë një “xhip të madh”


Ministria për Komunitet dhe Kthimin, pak ditë më parë ka bërë një njoftim, për furnizimin e radhës. Dikasteri që udhëhiqet nga Dalibor Jevtiqi, ka kërkuar të furnizohet me një “xhip të madh për nevoja të MKK-së”, shkruan IndeksOnline.

Sipas njoftimit të publikuar nga Prokurimi…, vlera e parashikuar e kontratës është 60 mijë euro. Kështu, kjo ministri ka kërkuar të blejë një makinë, me përmasa të veçanta dhe ftohen të gjithë operatorët ekonomikë, që i plotësojnë kushtet për aplikim. /IndeksOnline