Moderatori tregon se përse Kadri Veseli ia kishte berë me sy në emision

Gazetari Ridvan Berisha, i cili është përfolur shumë për intervistën e tij me ish-kryetarin e PDK-së, Kadri Veselin, dje ka folur për këtë ngjarje.

Ridvan Berisha,ka dhënë versionin e tij, ka thënë se aty nuk ka pasur kurrfarë presioni apo diçka të ngjashme.

Sipas Berishës, aty ishte paraqitja e parë e Kadri Veselit në televizion dhe kishte presion të jashtëzakonshëm.

Berisha më tutje tha se Veseli në ato momente kishte pasur problem me frymëmarrje.

“Kjo me Kadriun, u kanë pa.raqitja e parë e tij, edhe ka qenë në presion të jashtëzakonshëm, pernime ka pas problem me frymëmarrje, krejt menojshin që m’kanë ba presion, edhe m’vetshin, a t’ka ba presion, a t’ka ba presion”, është shprehur Berisha në ATV./exprees