Molliqaj: Nëse vjen Albini përsëri në pushtet, do jetë dëm i madh për Kosovën


I ftuar “N’Konak” me Kosovë Gjocin, kryetari Partisë Socialdemokrate është pyetur se çfarë mendon për Albin Kurtin.

Sipas Dardan Molliqaj nëse Albin Kurti do tëkthehet në pushtet do të jetë personi më i dë mshëm dhe më i rrezíkshem që ka pasur ndonjëherë Kosova, shkruan Gazeta Infokus

Molliqaj tha se Kurti është njëperson i cili ka tendencë autoritare, e që sipas Molliqaj, do të ishte e dë mshme për Kosovën.