Momenti kur një person i bie në fytyrë Granit Xhakës në një aheng në Londër (VIDEO)


Granit Xhaka, Meda dhe Korab Shaqiri kishin mbajtur një mbrëmje fantastike në Londër në vitin 2019. Derisa dyshja po iu kendonte shqiptareve në mbrëmjen e mbajtur, paratë në drejtim të tyre nuk munguan, ku dyshemeja pranë tyre ishte e mbuluar me to. Megjithatë, në një moment kishte ndodhur një veprim shumë i pakëndshëm ku Xhakes i bie sh.uplak një person që ishte pjesëmarrës në atë mbrëmje muzikore /Pamje mePosht

Reagimi ishte i madh nga të gjithë pjesëmarrësit e tjerë që ishin pjesë e asaj mbrëmje Ja pamjet nga ky moment./blic