Mos e festoni Vitin e Ri bre është haram! Se pasha Zotin mos vet për juve çka ju gjen! (Video)


Gjatë fjalës së tij, hoxha Shefqet Krasniqi thotë: “Mos e festoni vitin e ri mos gaboni me ble bredha mos i zbukuroni shpijat e juja mos e dalloni natën e Viti të Ri me asnji natë tjetër. Mund te fitoni hidherimin e zotit. Sot janë me qindra familje që nuk e festojnë Vitin e Ri mé póshté ndíqní vídeón nga Hoxhe Shefqeti.

Viti i Ri është komercial, e festojnë vetëm restorantet hotelet dhe këngëtarët. Prishin moralin dhe çnjerëzohen.