“Mos e kap për fyti”, “Je t’u e fur djalin o zotni”

PSD’ja zhvilloi një aktivitet ku në objektin e qeverisë shkroi mbishkrime “GJA KDERDHJE FINANCIARE”, e pastaj hodhën ngjyrë të kuqe. Pas ndërhyrjes së PoIicisë së Kosovës, disa aktivistë të PSD’së u arrstuan, në mesin e tyre edhe Frashër Krasniqi.

Ish-deputeti u tërhoq zvarrë nga dy poIicë për ta arrstuar, ndërkohë që disa aktivistët të tjerë tentonin që kjo të mos ndodhë. Ndër ta edhe Dardan Molliqaj — kreytari i PSD’së.

E më pas, nismës së dy poIicëve i bashkohen edhe disa poIicë të tjerë. Ndërkohë kryetari Molliqaj dëgjohet duke i thënë policit “Mos e kap për fyti”.

Derisa Teutë Rrusta, Zgjim Hyseni dhe Dardan Molliqaj largohen nga poIicët e tjerë, vazhdon arrstimi i Krasniqit.

“Je ka e fur njërin, zotni”, dëgjohet një aktivist duke iu drejtuar poIicëve.

“Vec një intervistë ke me ardhë me bo”, i thotë një polic Krasniqit.

“Po lene bre burrë djalin”, dëgjehot një aktivist tjetër derisa mundohet ta lirojë Krasniqin.

Pasi tërhiqet dhe me fytyrë për toke Krasniqi dëgjohet derisa thotë “Bravo Qeveria Kurti”.

Zëdhënësja e PSD’së, Natyra Kuqi, ka konfirmuar për Express se të arrstuar janë: Zgjim Hyseni, Nol Nushi, Frashër Krasniqi, Qëndrim Sahiti dhe disa të tjerë.