Mos jau nxini për të madhe hoxhallarëve kur folin për gra, se ata i kanë kah dy

Analist Islami ka komentuar deklaratat të hoxhë Shefqet Krasniqi në mënyrë mjaft të çudítshme.

Ai ka pretenduar se hoxhallarët e Kosovës po bëjnë sh kelje lígjore duke shkelur monogaminë dhe duke u martuar me nga dy gra.

“Mos jau nxíni për të madhe hoxhallarëve kur folin për gra, se ata i kanë kah dy!” – ka shkruar ai.
Islami si në çdo postim tjetër ka vënë hashtagun “mos u tut”.

Shefqet Krasniqi deklaroi mbrëmë se “gratë e kishin vendin në kuzhinë, e burrat në odë” që sh kaktoi reagim të madh publik.

Statusi i plotë: