‘Mos luni me shtet se po ju kajke nana’ – Dardi lirohet nga b urgu

Është liruar nga b urgu i njohuri i “Tik-Tok”-ut në Kosovë, Dardi. pasi i njëjti kishte telefonuar policinë për një raportim të rremë.

Në videon e publikuar ai dëgjohej t’i ketë thënë policisë se ndodhet në qytetin e Klinës dhe disa persona janë mbledhur për t’u rrahur në mes vete.

Lidhur me arr estimin e tij, ai është deklaruar në rrjetet sociale.

“Mos luani me shtet (polici v.j.) se po ju kajke nana. Era e keqe e WC-së (n’b urg), mos vet. Në shtëpi, gjumë kam qenë. Me kanë hy policia në shtëpi dhe mi kanë lidh duart…”, u shpreh ai.