Moti i keq, shoferi i trenit vëren diçka pranë shinave dhe ndalet, nuk u beson syve nga ajo që GJETl në borë!


Banorët dhe turistët e Austrisë nuk janë të vetmit që po ballafaqohen me sasinë e madhe të borës që ka “bllokuar” alpet e këtij vendi, madje probleme të mëdha po kanë edhe kafshët. Hekurudhat e Austrisë kanë publikuar një video në të cilën shihet se si një tren ishte ndalur, dhe dy zyrtarë shpëtojnë një dhi të egër që kishte mbetur e ngujuar nën borë /Pamje mePosht.

Shoferi kishte ndalur trenin, pasi kishte vërejtur se në borë po lëvizte diçka dhe dukej si një dhi e e gër. Aty e kuptuan se një kafshë po l uftonte për jetë.