Motra e Albert Krasniqit ”E mori babën në qafë”


Pas v rasjes së Albert Krasniqit, për të cilën d yshohet babai i tij, Skender Krasniqi, dalin d etaje të reja, të siguruara nga burimet.

Gazeta Sinjali ka mësuar edhe dëshmítë e anëtarëve të familjes Krasniqi, përfshírë motrën e víktímës Albert Krasniqi, si dhe xhaxhain e tij, që të dy emra të njohur për redaksinë.

Në vendin ku ndodhi v rasja me a rmë z jarri, në Prishtinë, Polícia më të arritur në vendin e ngjarjes, ka biseduar me motrën e víktímës, e cila tashmë kishte arritur aty.

Nga r aporti i zyrtarëve polícorë, të cilin e ka siguruar Sinjali, z bulohet se motra e víktímës ka deklaruar se e tërë familja ishte në h all me 34-vjeçarin. Madje, deklarata e saj vë në pikëpyetje pohimin e avokatit të Skender Krasniqit, se gj oja klienti i tij e ka v rarë të birin në mënyrë aksídentale.

“Ne jemi lodhur nga ai, sepse është duke na m altretuar krejt familjen, në përgjithësi. Dikush nga ne duhej të bëhej k urban për të na sh pëtuar. Dhe qe, e mori babën në q afë”. Kështu është deklaruar para zyrtarëve polícorë motra e Albert Krasniqit.