Motrat Mustafa postojnë foton më të ëmbël me nënën e tyre


Motrat Mustafa postojnë foton më të ëmbël me nënën e tyre. Motrat Mustafa, janë artistet që pëlqehen shumë nga publiku. Ato janë kohë të gjatë në skenë , por me këngët e hitet që kanë sjellë kanë gjithmonë në hap e kohën, përcjell ORAinfo. Përveç jetës profesionale ato janë gra dhe nëna shumë të devotshme që kujdesen shumë për familjet e tyre. E nëna, është personi më i dashur i tyre /Pamje mePosht

Ato kanë postuar një foto ku shihen dy nga motrat Mustafa në përqafim të nënës së tyre, e cila përkundër moshës së shtyrë duket mirë me shëndet. Motrat Mustafa postojnë foton më të ëmbël me nënën e tyre.