Mrekulli: Vogëlushja 3-vjeçare ia kap gishtin zjarrfikësit, nxirret e gjallë nga rrënojat e banesës pas 3 ditësh (FOTO)


Një vajzë e vogël është nxjerrë e gja lle nga rrënojat e shkak tuara prej tërmetit të fuq ishem në Izmir të Turqisë.

Ajo ka arritur të mbijetojë 3 ditë brenda rrënojave të banesës së saj, shkruan Evening Standard.

Gjatë kërkimeve të zja rrfikësve, ajo ia ka kapur gishtin atij për t’i treguar se është ende gjallë.

Ndryshe, numri i vik timave nga tër meti në Turqi arriti të hënën në 79. Tërmeti ka goditur të premten, duke dridhur edhe pjesë të Greqisë.

Autoriteti për Sëmundje dhe Emergj enca i Turqisë tha se mbi 960 njerëz janë pla gosur në tër met.