Mulla Osmani: Më 2019 Kurtit i qitëm pasul, tash …

Në vitin 2019 ishte pu blikuar një foto e hoxhës Osman Musliu me kreun e Vetëvendosjes, Albin Kurti, duke ngr ënë pas ul së bashku në një familje në Drenicë.

Mulla Osmani ka rrëfyer këtë gjë dhe ia ka dërguar një “selam”, tashmë kryeministrit Kurti.

“Takimi me Albinin s’ka qenë fushatë, ka qenë takim pr ivat”, ka thënë Mulla Osmani, ndërsa ka thënë se foto është pu blikuar nga një shok i tij që është dhe gazetar.