Mushkolaj: Isa Mustafa është i gatshëm të bëjë gjithçka veq mu bo President


Në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini është diskutuar për opsionet e zgjedhjes së presidentit që po tentohen nga subjektet politike. Analisti Imer Mushkolaj thotë se kryetari i LDK-së është i gatshëm ta sakrifikojë partinë për të ardhur në postin e presidentit mé póshté ndíqní vídeón nga mushkolaj.

“Mustafa është i gatshëm ta sakrifikojë partinë dhe do të jetë në gjendje të bëjë gjithçka që të përmbyllë karrierën e tij të stërzgjatur politike me pozitën e presidentit”, tha ai, ja VIDJEO përcjell Telegrafi.