Musliu: Ne klasa Politike e Kosovës jemi bërë si dyqanet “Gjithçka 1 euro”


Deutetja e Kuvendit të Kosovës, nga radhët e PDK-së, Ganimete Musliu përmes një postimi në facebook ka folur për pjesëmarrjen e klasës politike në emisionet dhe debatet televizive në vend.
Musliu tha se klasa politike në Kosovë është bërë si dyqanet “Gjithçka 1 euro”.

“Kujna ti teket me ba një emision në Kosovë mysafirët i ka të gatshëm. Veq e merr listën e deputetëve, ministrave dhe liderët e partive politike. Debate të kontaminuara politike çdo natë nëpër tv tona, debate parlamentare çdo javë. Show emisionet mysafir politikanët, emisionet e sportit mysafir politikanët. Besa edhe për shëndetësi krejt doktora jemi bërë prej që ka ra pandemia. A s’po kanë televizionet ide e kreativitet apo ne jemi bërë shumë interesant se di”, shkoi Musliu.

Postimi i plotë:

Parlamenti, qeveria, me një fjalë klasa politike në Kosovë jemi bërë si këto dyqanet “Gjithçka 1 euro”.

“Kujna ti teket me ba një emision në Kosovë mysafirët i ka të gatshëm. Veq e merr listën e deputetëve, ministrave dhe liderët e partive politike. Debate të kontaminuara politike çdo natë nëpër tv tona, debate parlamentare çdo javë. Show emisionet mysafir politikanët, emisionet e sportit mysafir politikanët. Besa edhe për shëndetësi krejt doktora jemi bërë prej që ka ra pandemia. A s’po kanë televizionet ide e kreativitet apo ne jemi bërë shumë interesan

Nime çfarë ushqimi përdorni? Çfarë muzike ju pëlqen?A dini me gatu.