Mustafa: Deri tani Lista Serbe ka qenë korrekte si partnere në koalicion qeverisës


Ka patur luhatje të qëndrime ditëve të fundit në Qeverinë Hoti. Së fundi, Lista Serbe ka kërcënuar me daljen nga Qeveria, në rast se vazhdon të ketë mospërfillje, siç ata e quajnë, por Isa Mustafa nuk e sheh aq të tensionuar situatën në koalicionin qeverisës.

Si një politikan me përvojë të gjatë, kreu i LDK-së në një deklaratë dhënë për Indeksonline, ka bërë thirrje që të gjindet zgjidhje për tu tekaluar pengesat.

Mustafa për Indeksonline ka përmendur edhe fjalët që qarkullonin se AKR nuk e mbështetë Qeverinë me votat e saj, duke thënë të kundërtën.
“Koalicioni është çështje e vullnetit.

Deri tani Lista Serbe ka qenë korrekte si partnere. Do të diskutojmë që të tejkalohen ankesat e tyre. Të gjenden zgjidhjet, për aq sa mund të gjenden. Për çdo gjë na nevojitet më shumë komunikim dhe mirëkuptim.

Kishte fjalë se edhe AKR nuk do ta mbështesë Qeverinë. Une jam informuar nga z. Pacolli, se deputetët e AKR-së e votojnë Ligjin për Rimëkëmbje ekonomike. AKR ka qenë shumë konstruktive dhe mbështetëse në këto procese të rënda që po i kalojmë”, ka thënë Mustafa.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…