Na ka pas lodhë AAK për 100 euro, Ramushi po thotë janë pak

Analisti politik Imer Mushkolaj ka reaguar pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për ndarjen e 100 milionë eurove si pako financiare dhe pakënaqësive të partisë opozitare Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, e cila kritikoi vendimin e fundit të ekzekutivit.

Mushkolaj ka thënë se AAK dhe Ramush Haradinaj duhet të koncentrohen, meqë sipas tij ka qenë kërkesë e kamotshme e AAK që të ndahen nga 100 euro, siç bëri Qeveria sot.

Reagimi i Mushkolajt: