Naimi nga Ferizaj që ndërtoi shtëpinë dhe jeton në lis (VIDEO)


Një shtëpizë karakteristike dhe shumë e bukur prej druri, është ndërtuar mbi një pemë në fshatin Rahovicë të Ferizajt.

Fotografitë e saj i ka ndarë me ndjekësit e tij në rrjetin social Facebook, kryetari i Komunës, Agim Aliu, shkruan Reporteri.net.

“Me shtëpizën karakteristike ndërtuar mbi trupin e një peme në Rahovicë të Ferizajt, ju uroj shëndet e mbarësi, pasdite të këndshme të së dieles, bashkëqytetarë!”, ka shkruar Aliu në Facebook.

Nga fotografitë vëheret se përpos shtëpizës, në pemë është ndërtuar edhe terrasë simpatike.