Naimi tregon se si shoku i kërkoi t’ia prezantojë Mihrijen

Jo të pakta janë rastet që një mik i kërkon dikujt t`i prezantojë një vajzë që e pëlqen, dhe i tillë ka qenë edhe rasti i Naim Abazit disa vite më parë.

Gjatë kohës që ai ishte ende në një lidhje me Mihrije Brahën, një mik i kërkoi t`i prezantonte këngëtaren.

“Ishim në një udhëtim.

Aty e pranishme ishte dhe Mihrija dhe një mik imi.

Ai filloi të më thoshte sa e bukur ishte Mihrija dhe sa dëshirë kishte ai që ajo të ishte e dashura e tij.

Më kërkoi t`ia prezantoja.

Por unë vetëm qesha.

Nuk mendoj se në ate kohë ai e dinte që ishim bashkë”, tha Naimi.