“Nana me tension të lartë po pret “, qytetari nga Gjakova me video denoncon mungesën e mjekëve

Gjatë mbrëmjes së djeshme në E mergjencën e qytetit të Gjakovës nuk ka pasur asnjë mjek për t’i ofruar ndihmë qytetarëve, raporton Express.

Një qytetar në rrjetin social “Facebook” ka publ ikuar një video, dhe tregon se nuk është asnjë mjek në punë për t’i ofruar ndihmë nënës së tij të s ëmurë.

Ai tregon se nëna e tij është me tens ion të lartë, por askush nuk ka qenë për t’i dhënë ndihmën e parë.